Húsos, bazsalikomos töltött paprika

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 50dkg darált sertéshús
  • 2 nagy kaliforniai paprika
  • 1 vöröshagyma apróra vágva
  • 2 ek. kókuszzsír
  • 2 ek. napraforgómag
  • 1 csokor bazsalikom finomra aprítva
  • 1 paradicsom kis kockára vágva
  • 1 tojás
  • himalája só
  • őrölt fekete bors
Elkészítés:
A hagymát a megolvasztott kókuszzsíron megpirítjuk, majd a darált húst rátesszük.
A napraforgómagot és a bazsalikomot beleszórjuk, a paradicsomot és a tojást
hozzá adjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd jól összekeverjük, és megpároljuk,
majd megpirítjuk.


A paprikákat félbevágjuk, a szárukat rajtuk hagyjuk. de a csumájukat
kikanyarítjuk.

A paprikákat a húsos masszával megtöltjük, tűzálló tálba rakjuk, és 200 fokos
sütőben (légkeveréses sütőben 180) kb. 35 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése